Főoldal

Rólunk
Feldolgozott jogesetek
Szerződésminták
Ingyenes kérdésfeltevés
Időpont egyeztetése személyes konzultációhoz
Támogatóink
Hasznos linkek

 

 

 

Kérdéstípus kiválasztása

 

 

Itt tudja kiválasztani, hogy kérdése mennyire sürgős. Amennyiben a válaszra gyorsan szüksége van, válassza a soron kívüli kérdésfeltevést.

- Díjmentes kérdésfeltevés esetén a kérdésére általában egy hét elteltével fog választ kapni, ugyanakkor kiemeljük, hogy bizonyos esetekben ennél hosszabb időt is igénybe vehet a válaszolás.
- Soron kívüli kérdésfeltevés esetén 1600,- Ft + áfa különeljárási díj ellenében soron kívül teheti fel sürgős kérdését. Ezzel - a fizetés beérkezését követő - maximum 48 órán belül választ kap kérdésére.
- Kérjük, kérdését csak akkor tegye fel, ha a főoldalon felsorolt kitételeket megértette és elfogadja, hiszen azok mindkét kérdéstípus esetén érvényesek!
- Kérdéseire igyekszünk 48 illetve 168 órán belül válaszolni, de az esetleges technikai vagy rajtunk kívülálló egyéb okok miatti késedelem esetén felelősségünket kizárjuk.
- A válaszokat magasan képzett, tapasztalt jogászaink adják meg.

 
Kérjük, válasszon kérdéstípust annak fontossága alapján!

Felhívjuk a figyelmét, hogy fokozottan figyeljen e-mail címének pontos megadására, mert ennek hiányában nem tudjuk hova kézbesíteni a válaszunkat!
Feltétlenül adja meg a Földrajzi régió mezőnél, hogy melyik megyében tevékenykedő ügyvédtől kéri a választ! Ha ezt nem választja ki, kérdésére sajnos nem fogunk tudni válaszolni! Ez azért nagyon fontos, mert amennyiben kérdése személyes konzultációt igényel, akkor egy Önhöz közel található ügyvédünk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, ezzel megteremtve a lehetőséget az ügy pontosabb megtárgyalásához.
Kérjük, Ön is legyen segítségünkre azzal, hogy az űrlapokon minden mezőt legjobb tudásának megfelelően kitölt. Köszönjük!

 

Válasz körülbelül 1 hét alatt várható! Díjmentes kérdésfeltevés

Itt tegye fel kérdését, ha az kevésbé fontos Önnek, csupán előzetes tájékozódás céljából teszi fel és semmilyen tekintetben nem sürgeti az idő.

 

48 órán belül választ kap! Soron kívüli kérdésfeltevés

Válassza ezt, ha kérdése sürgős, vagy fontos Önnek! Ne felejtse el, hogy a gyors és pontos jogi válasz leggyakrabban rengeteg pénzt és vesződséget spórol meg Önnek, így a különeljárási díj sokszorosan megtérül!Bármelyik típust választja is a fentiek közül, töltse ki teljesen az ott található űrlapot! Ennek elküldése után kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Amennyiben a visszaigazoló e-mail a kérdés elküldése után pár percen belül nem érkezik meg, akkor minden bizonnyal rosszul adta meg az e-mail címét. Kérjük ellenőrizze és szükség esetén javítsa, majd ismét küldje el a kérdését!
 

Észrevétel küldéséhez kattintson ide! Észrevétele, problémája van valamelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban? - Kattintson ide!

Ha valamilyen problémát tapasztalt szolgáltatásaink működésében, esetleg befizette a díjat, mégsem kapott választ, akkor kattintson a fenti linkre és az ott található űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

hirdetések:
Cégügyek intézése a CÉGGYÁR-nál

Cégalapítás és módosítás gyorsan, precízen, korrekten és rendkívül olcsón, akár hihetetlen árú könyveléssel is.

Hol máshol, mint a CÉGGYÁR-nál?

www.ceggyar.hu

Ha minőséget keres alacsony áron:
CÉGGYÁR

Ruhát a ruhagyárból, céget a CÉGGYÁR-ból!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését!     Kérjük, látogasson vissza később is!

 
  


© COPYRIGHT 2007 MINDEN JOG FENNTARTVA - INGYENJOGASZ.HU