Főoldal

Rólunk
Feldolgozott jogesetek
Szerződésminták
Ingyenes kérdésfeltevés
Időpont egyeztetése személyes konzultációhoz
Támogatóink
Hasznos linkek

 

 

 

Soron kívüli kérdésfeltevés

 

 

Itt van lehetősége arra, hogy sürgős jogi kérdését soron kívül feltegye.

- Ezen az oldalon 1600,- Ft + áfa, azaz bruttó 2000,- Ft különeljárási díj ellenében soron kívül teheti fel sürgős kérdését. Ezzel - a fizetés beérkezését követő - maximum 48 órán belül választ kap kérdésére.
- Kérjük, kérdését csak akkor tegye fel, ha a főoldalon felsorolt kitételeket megértette és elfogadja, hiszen azok érvényesek az itt feltett kérdésekre is!
- Kérdéseire igyekszünk 48 órán belül válaszolni, de az esetleges technikai vagy rajtunk kívülálló egyéb okok miatti késedelem esetén felelősségünket kizárjuk.
- A válaszokat magasan képzett, tapasztalt jogászaink adják meg.

 
Kérjük, a lenti űrlap segítségével tegye fel jogi témájú kérdését!

Felhívjuk a figyelmét, hogy fokozottan figyeljen e-mail címének pontos megadására, mert ennek hiányában nem tudjuk hova kézbesíteni a válaszunkat!
Feltétlenül adja meg a Földrajzi régió mezőnél, hogy melyik megyében tevékenykedő ügyvédtől kéri a választ! Ha ezt nem választja ki, kérdésére sajnos nem fogunk tudni válaszolni! Ez azért nagyon fontos, mert amennyiben kérdése személyes konzultációt igényel, akkor egy Önhöz közel található ügyvédünk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, ezzel megteremtve a lehetőséget az ügy pontosabb megtárgyalásához.
Kérjük, Ön is legyen segítségünkre azzal, hogy minden mezőt legjobb tudásának megfelelően kitölt. Köszönjük!
Amennyiben a számlázási adatokat nem tölti ki, nem fogunk tudni sem számlát, sem nyugtát küldeni, így ha igényt tart számlára, ezeket a rovatokat feltétlenül töltse ki!


Az Ön neve:
E-mail címe a válaszunkhoz:
Telefonszáma:
Földrajzi régió:
Üzenet:
Honnan értesült szolgáltatásunkról?
Számlázási adatok:
Név/Cégnév:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Adószám (cég esetén):
Kapcsolattartó neve
(cég esetén):
Postázási adatok (ha eltér a számlázási adatoktól):
Név/Cégnév:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Töltse ki teljesen a fenti űrlapot. Ennek elküldése után kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mailben megjelölt bankszámlaszámra kell elutalnia az eljárás díját, 1600,- Ft + áfa, azaz 2000,- Ft-ot. Az átutalás beérkezését követően 48 órán belül választ kap kérdésére. Kérjük, hogy az átutalás közlemény rovatában okvetlenül tüntesse fel az űrlapon is megadott email címét, hiszen ezzel tudjuk beazonosítani az összeg feladóját. Ha a feladó kiléte nem lesz számunkra egyértelműen beazonosítható, abban az esetben a választ nem fogjuk tudni elküldeni. Amennyiben a visszaigazoló e-mail pár percen belül nem érkezik meg, akkor minden bizonnyal rosszul adta meg az e-mail címét. Kérjük ellenőrizze és szükség esetén javítsa, majd ismét küldje el a kérdését!


 

Észrevétel küldéséhez kattintson ide! Észrevétele, problémája van a fenti szolgáltatással kapcsolatban? - Kattintson ide!

Ha valamilyen problémát tapasztalt a fenti szolgáltatás működésében, esetleg befizette a díjat, mégsem kapott választ, akkor kattintson a fenti linkre és az ott található űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

hirdetések:
Cégügyek intézése a CÉGGYÁR-nál

Cégalapítás és módosítás gyorsan, precízen, korrekten és rendkívül olcsón, akár hihetetlen árú könyveléssel is.

Hol máshol, mint a CÉGGYÁR-nál?

www.ceggyar.hu

Ha minőséget keres alacsony áron:
CÉGGYÁR

Ruhát a ruhagyárból, céget a CÉGGYÁR-ból!Köszönjük megtisztelő érdeklődését!     Kérjük, látogasson vissza később is!

 
  


© COPYRIGHT 2007 MINDEN JOG FENNTARTVA - INGYENJOGASZ.HU