Főoldal

Rólunk
Feldolgozott jogesetek
Szerződésminták
Ingyenes kérdésfeltevés
Időpont egyeztetése személyes konzultációhoz
Támogatóink
Hasznos linkek

 

 

 

Adatvédelmi irányelvek

 

 

Ezen az oldalon adatvédelmi irányelveinket olvashatják, melyek kötelezőek felhasználóinkra nézve.

1. Oldalaink látogatói az oldalak megtekintésével ráutaló magatartásukkal elfogadják jelen adatvédfelmi irányelveinket.
2. Ha valamivel nem ért egyet, kérjük ne látogassa oldalainkat, egyben megköszönjük, ha jelzi felénk problémáját.
3. Bármilyen kérdése vagy észrevétele van, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő oldalunkon található kérdőív kitöltésével: itt

 

 

Adatvédelmi irányelveink személyes adatok tekintetében

Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk érdekesnek, tanulságosnak talált kérdéseket és azokra adott válaszainkat e honlapon nyilvánosan is közzétegyük. A kérdést feltevők személyes adatai nem láthatóak, így sem teljes nevük, sem email címük nem kerül közlésre.
A kérdést feltevők által megadott személyes információkat nem adjuk át másoknak, kivéve a jelen szolgáltatást nyújtó szervezet cégcsoportján belüli és a szolgáltatás nyújtásában közvetlenül érintett partnereinek történő információátadást, mely elsődlegesen statisztikai célból és esetlegesen közvetlen ajánlattétel lehetőségének megteremtése céljából történhet. Ennek megfelelően előfordulhat, hogy a megadott adatait felhasználva nevére és email vagy postai címére közvetlen megkereséssel továbbítjuk cégcsoportunk vagy partnereink információit, de az adatokat semmilyen esetben sem értékesítjük vagy adjuk át másoknak. Továbbá előfordulhat, hogy megadott telefonszámán keressük meg azért, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatban véleményét vagy egyéb információkat kérjünk Öntől.

 

Alkalmazott hirdetések

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

 

Irányelveink a technikai adatok tekintetében

Látogatóink bizonyos műszaki, technikai paramétereit statisztikai célokból gyűjtjük, így eltárolásra kerül többek között a látogató IP címe, böngészője paraméterei, stb.
Ezen adatokat kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, semmilyen külső fél részére - kivéve cégcsoporton belül - nem adjuk át és az adatok bizonyos idő után véglegesen törlésre kerülnek.


Köszönjük megtisztelő érdeklődését!     Kérjük, látogasson vissza később is!

 
  


© COPYRIGHT 2007-2010 MINDEN JOG FENNTARTVA - INGYENJOGASZ.HU